MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko...
fot. 123rf/volff

Majonez i musztarda na święta. Jak robią je na wsi? Zobacz przepisy gospodyń wiejskich. Ten smak pokocha twoja rodzina

Jak powstaje majonez?

Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko żółtka. Ubijanie ich z innymi składnikami tworzy pianę, która gęstnieje i znana jest pod nazwą majonezu.

Zobacz również

Kolejna Polka pożegnała się z French Open. Nie powtórzy sukscesu sprzed trzech lat

Kolejna Polka pożegnała się z French Open. Nie powtórzy sukscesu sprzed trzech lat

Dzień dziecka 2024 w Dobrzyniu nad Wisłą. Zdjęcia z zabawy na stadionie

Dzień dziecka 2024 w Dobrzyniu nad Wisłą. Zdjęcia z zabawy na stadionie

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść