MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 26
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kotlet jajeczny Koła Gospodyń Wiejskich w Buczkowie...
fot. archiwum

Kultowe potrawy z barów mlecznych. Idealne przepisy na dania z barów mlecznych

Kotlet jajeczny Koła Gospodyń Wiejskich w Buczkowie

Składniki
6 jajek
1 mała bułka
1/2 szklanki mleka
cebula
zielenina
sól, pieprz
bułka tarta
tłuszcz do smażenia

Wykonanie
Bułkę zamoczyć w mleku, cebulę podsmażyć na tłuszczu. Ugotowane jaja zemleć w maszynce z bułką i podsmażoną cebulą, dodać surowe jajko, sól, pieprz oraz zieleniną i wymieszać. Z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron.

Zobacz również

351 apartamentów nad samym morzem. Rusza budowa hotelu ze SPA i całorocznym lodowiski

351 apartamentów nad samym morzem. Rusza budowa hotelu ze SPA i całorocznym lodowiski

Najpiękniejszy gmach w Szczecinku chowa się za rusztowaniami [zdjęcia]

Najpiękniejszy gmach w Szczecinku chowa się za rusztowaniami [zdjęcia]

Polecamy

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Na zimę zrób sok z wiśni. Prawdziwy rarytas do herbaty

Na zimę zrób sok z wiśni. Prawdziwy rarytas do herbaty