MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera sporo witaminy C, A oraz beta-karotenu. W tym warzywie znaleźć można również dużo związków mineralnych. Fasolka zawiera całkiem sporo potasu, fosforu, magnezu i wapnia. Indeks glikemiczny fasolki szparagowej wynosi 15, co oznacza, że mogą ją spożywać diabetycy.

Zobacz również

Niemcy jakie znaliśmy, już nie istnieją

Niemcy jakie znaliśmy, już nie istnieją

Mistrzowski koncert na jubileusz z cyny przy pełnej sali słuchaczy

Mistrzowski koncert na jubileusz z cyny przy pełnej sali słuchaczy

Polecamy

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Drugi dzień Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Jeden z wykładów zgromadził tłumy

Drugi dzień Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Jeden z wykładów zgromadził tłumy