MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Pchli Targ w Sercu Szczepina - sąsiedzkie spotkanie w duchu zero waste

Pchli Targ w Sercu Szczepina - sąsiedzkie spotkanie w duchu zero waste

Anglicy pokonali Serbów na Euro 2024. "Belligol" zaczyna strzelanie!

Anglicy pokonali Serbów na Euro 2024. "Belligol" zaczyna strzelanie!

Polecamy

Naraził życie w czasie pożaru restauracji. Teraz nagrodzili go strażacy

Naraził życie w czasie pożaru restauracji. Teraz nagrodzili go strażacy

Dla zysku zabijają 7 tys. osób dziennie. Przyczyniają się do rozwoju raka i cukrzycy

Dla zysku zabijają 7 tys. osób dziennie. Przyczyniają się do rozwoju raka i cukrzycy

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu